søndag 5. april 2009

Lubeck

759 kilometer på oss idag, og det gikk veldig bra, grei tur. Litt trening for sommerens langtur dette, vi er jo avhengig av å komme oss langt på relativt kort tid, og somle på hjemvei. Ikke sikker på hvor langt det egentlig er til Nord-portugal? Men vi skal regne på det...
Rart idag, når vi kom over grensen til Tyskland, tok det ikke mer enn et par minutter før første svarte store tyske bil suste forbi i omtrent 200... På grensen stod det maks fart på motorveien på 130, tror idéen om fri fart er begravd. Heldigvis. Men noen lar seg ikke stoppe.
Vi holder oss på sånn omtrent 115 på gpsen, da er det greit å kjøre. Mer enn det fører til hyppig tanking og ekstrem konsentrasjon, som er greit i en time, men ikke i sju...
Vi kommer oss nå fram uansett.
På veien lagde vi et nytt dansk ord... (er sånne ting vi trenger konsentrasjon til). Vi aner ikke hva det betyr, er det noen som vet?
Ordet er snusketafse... Bjørn mente kanskje det hadde noe med beinflørting å gjøre... :)
Gikk tur idag til velassortert bensinstasjon. Omtrent like mye der som på en liten systembolag... Odd bin med bensinpumpe... Passet oss bra! ;)
Og en tastefeil snek seg inn tidligere idag, under innlegget FYN, skal seff står Storebælt, men det blir til "street" på nokias stavekontroll... (hvor også kondolere blir til kondom) så feil skjer.
Fortsatt fin søndag fra oss!

Ingen kommentarer: