tirsdag 5. august 2008

Pink Floyd cover in a lost place in Europe

Sveits: Egne penger, mange språk, utenom alt, veldig nasjonaitetsbevissthet, og midt i Europa. Sært, men veldig flott, og kjekt, kjekke folk og masse og se.
Vi sitter ute, på en ekstremt overfylt campingplass som for anledningen har besøk av et bygdeband som spiller coverlåter, de grusomste versjoner av, ja, pink floyd... Men de er ikke helt dritdårlige, og vi koser oss. Nå hadde vi jo tenkt oss på landet, stille og rolig, med noen alper i syningom, og natur og fred. Problemet er at omtrent halve Berns befolkning har vognå her, og det er høysesong. Så roen og freden er en annen plass... Vi sikter mot Geneve og Annecy i morgen.
Har sykla idag, rundt hele Murtenzee'en, og etterpå bada jeg i den, tror vannet må ha vært minst 25 grader. Og det var en nyyyydelig sykkeltur og, med nye pers på 24,7 i snitt. Masse vingårder rundt sjøen, og den ene siden er fransktalende, mens den andre er tysk.
Så bildet i dag er bare lureri, det var et unikt øyeblikk, hvor det bare var en person som ble fanget opp av nokiaobjektivet, det kunne like gjerne vært 100 der akkurat da...
Klem til alle

Ingen kommentarer: